Загальні Збори АІДА 2020: Підведено підсумки та визначено плани на майбутнє.

«Об'єднуватися разом – це початок, триматись разом – це прогрес, працювати разом - це успіх» – Генрі Форд. Під таким гаслом 23 грудня 2020 відбулася онлайн зустріч членів АІДА, на якій учасники асоціації підвели підсумки непростого 2020 року та визначили стратегію спільної роботи на майбутнє.

Чергові звітно-виборні Загальні Збори членів АІДА відкрила генеральний директор Вікторія Черкач, наголосивши, що спільне опрацювання та вирішення поточних актуальних проблем учасниками незалежного ринку автокомпонентів, особливо на законодавчому рівні, необхідне для розвитку aftermarket в Україні.

Загальні Збори затвердили Стратегічний план діяльності АІДА та обрали новий склад Правління, до якого увійшли 5 представників провідних міжнародних компаній виробників та імпортерів автокомпонентів: Роман Романик (IHR), В’ячеслав Ломейко (KYB), Кузьма Олексій (Magneti Marelli Aftermarket Sp. z o.o.), Олег Варварський (ELIT Ukraine) та Костянтин Казиміренко (Автотехнікс).

Членами Ревізійної комісії стали: Костянтин Копанічук (Азія Партс), Михайло Поліщук (ТОВ "Омега") та Денис Полоз (Юнік Трейд).

Крім того, учасники Зборів створили робочу групу з питань удосконалення законодавства з трансфертного ціноутворення, яку очолить Михайло Поліщук (ТОВ "Омега").

Відвертий та продуктивний діалог членів АІДА підтвердив важливість об’єднання в рамках асоціації компетенцій учасників сфери aftermarket задля формування рівних та справедливих умов діяльності на українському ринку автокомпонентів.

Детальніше можна прочитати за посиланням